هزینه کاشت مو بسته به تعداد گرافت، کلینیک زیبایی، روش کاشت

کاشت مو

یکی از جوانبی که قبل از کاشت مو باید مدنظر قرار داد، هزینه‌ای است که برای این روش درمانی در نظر گرفته می‌شود. کاشت مو نسبت به سایر روش‌های درمانی ریزش مو، هزینه بیشتری را در بر می‌گیرد؛ با این حال، باید توجه داشت که کاشت مو یک راه حل دائمی برای مشکل ریزش مو است. همچنین، نتیجه‌ای که از کاشت مو به دست می‌آید، طبیعی است و با توجه به حفظ کیفیت، هزینه این روش نیز مناسب است.

در این مقاله عوامل موثر بر هزینه کاشت مو شرح داده می‌شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی هزینه کاشت مو ، انواع خدمات ارائه شده در در کلینیک پوست و مو رازی و یا برای رزرو نوبت در این مرکز با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۳۳۴۰۲۹ تماس حاصل فرمایید.

هزینه کاشت مو چقدر است؟


هزینه کاشت مو

عوامل موثر در هزینه کاشت مو شامل موارد زیر می‌باشند:

تکنیک و فن‌آوری مورد استفاده در کاشت مو 

دستیابی به بهترین نتیجه کاشت مو به تکنیک و فن‌آوری مورد استفاده جهت کاشت بستگی دارد. بسیاری از افراد از آخرین تجهیزات و فن‌آوری موجود که در بهترین کلینیک‌های زیبایی استفاده می‌شوند، اطلاعی ندارند.

جهت کاشت مو از دو تکنیک استفاده می‌شود: FUE و FUT

کاشت مو به روش FUT

با استفاده از روش FUT  بیش از 3000 گرافت در یک جلسه کاشته می‌شوند. البته این روش به زمان بهبود طولانی‌ پس از جراحی نیاز داشته و در طول پوست سر جای زخم بر جا می‌گذارد. کاشت مو به روش FUT به دلیل ماندگاری طولانی و ارائه ظاهر طبیعی بر روش FUE برتری دارد. FUT یک روش تهاجمی بوده و درنتیجه به زمان بهبودی بیشتری نسبت به روش FUE نیاز دارد. در این روش معمولاً تا 16هفته پس از عمل کاشت مو، افراد شاهد رشد مو هستند ولی این زمان از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

کاشت مو به روش FUE

کاشت مو با استفاده از روش استخراج واحد فولیکولی (FUE) به عنوان یکی از بهترین و موثرترین روش‌های کاشت مو شناخته می‌شود. این روش دارای مزایای فراوانی است، از جمله عدم بروز زخم قابل مشاهده و کاهش حساسیت. همچنین، این روش منجر به رشد مداوم مو و حصول نتیجه طبیعی می‌شود. از این رو، کاشت مو با استفاده از روش FUE هزینه بیشتری را دربرمی‌گیرد.

در این روش، فولیکول‌های مو از منطقه دهنده یا منبع مو (donor) برداشته شده و با دقت در منطقه گیرنده (recipient) قرار داده می‌شوند. در روش FUE، با استفاده از سوزن‌های ویژه، سوراخ‌های بسیار ریزی در ناحیه مورد نظر روی سر بیمار ایجاد می‌شود و سپس فولیکول‌های مو در ناحیه مورد نظر کاشته می‌شوند. این روش به دستیابی به نتیجه طبیعی کمک می‌کند و در عین حال هزینه‌بر است.

در روش FUE، واحدهای فولیکولی به صورت جداگانه از منطقه مورد نظر برداشت می‌شوند. باید توجه داشت که در این روش، زخم طولانی یا خطی در منطقه دهنده مو (donor) ایجاد نمی‌شود، که یکی از مزایای کاشت مو با روش FUE است.

میزان طاسی و ریزش مو 

یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در هزینه کاشت مو، میزان طاسی و ریزش مو می‌باشد. در صورتی که شخص در سه درجه اول ریزش مو قرار داشته باشد، هزینه کاشت مو در مقایسه با آخرین درجه و یا هفتمین درجه طاسی کمتر می‌باشد. بنابر این بایستی جهت ارزیابی میزان طاسی، به متخصص پوست و مو مراجعه شود.

تعداد گرافت مورد نیاز 

هر چه میزان طاسی کمتر باشد، به گرافت‌های کمتری جهت کاشت نیاز می‌باشد. در نتیجه تعداد گرافت به میزان طاسی، تراکم مورد نیاز برای پوشاندن نواحی طاس و همچنین ویژگی‌ موهای ناحیه دهنده یا اهدا کننده (donor) و میزان دسترسی به موهای این ناحیه بستگی دارد.

تعداد جلسات مورد نیاز

در بیشتر موارد و خصوصا برای افرادی که میزان طاسی سرشان شدید نباشد، تنها به یک جلسه کاشت مو برای مدت زمان حداقل 5 تا 8 ساعت نیاز می‌باشد. در مواردی که میزان طاسی سر بسیار شدید باشد، به سه تا چهار جلسه کاشت مو در طول چند هفته جهت دستیابی به نتیجه رضایت‌بخش نیاز می‌باشد.

وجود گرافت مورد نیاز 

در صورتی که تعداد فولیکول‌های کافی در قسمت پشت سر متقاضی وجود نداشته باشد، بایستی از موهای قسمت‌های دیگر بدن  مانند موهای سینه یا ریش‌ به این منظور استفاده شود. برداشتن موهای قسمت‌های دیگر بدن به مهارت زیادی از جانب متخصص کاشت مو نیاز دارد. این عامل در افزایش هزینه کاشت مو موثر است.

مهارت متخصص کاشت مو و اعتبار کلینیک زیبایی

کاشت مو یک روش بسیار پیشرفته محسوب می‌شود و افرادی که در این زمینه فعالیت دارند بایستی از مهارت و دانش بسیار زیادی جهت دستیابی به نتیجه مورد نظر برخوردار باشند. در نتیجه کاشت مو در یک کلینیک معتبر به هزینه زیادی نیاز دارد چرا که در این کلینیک‌ها از آخرین فن‌آوری و تجهیزات جهت کاشت مو استفاده می‌شود. میزان اعتبار کلینیک و مهارت و تجربه متخصص مورد نظر نیز در هزینه کاشت مو موثر است.

اقدامات مورد نیاز پس از کاشت مو

میزان رضایت متقاضی پس از کاشت مو به رعایت اقدامات مورد نیز پس از کاشت مو نیز بستگی دارد. رعایت این اقدامات در در حجم و تراکم مو تاثیر به سزایی دارند. با وجود این که مراقبت از مو پس از کاشت ساده می‌باشد، اطلاع از این اقدامات در تشخیص این که چه علائمی پس از کاشت ایجاد شده و چه مواردی به مراقبت نیاز دارند، به متقاضی کمک می‌کند.

موقعیت جغرافیایی کلینیک 

موقعیت جغرافیایی کلینیک بر هزینه کاشت مو تاثیر می‌گذارد. در صورت مراجعه به کلینیک زیبایی در نقاطی از شهر که از لحاظ مختلف در بهترین موقعیت ممکن قرار دارند، هزینه کاشت مو نیز افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر موقعیت جغرافیایی، اعتبار کلینیک مورد نظر نیز دارای اهمیت می‌باشد. مراجعه به کلینیک معتبر در افزایش هزینه کاشت مو موثر است.

محدوده زمانی رشد مجدد مو پس از کاشت مو


محدوده زمانی رشد مجدد مو پس از کاشت مو

محدوده زمانی رشد مجدد مو پس از کاشت مو به شرح زیر می‌باشد:

4 ماه اول: دوره غیر فعال 

مرحله غیر فعال، اولین مرحله از روند رشد مو محسوب می‌شود. در این مرحله امکان دارد ورم، قرمزی و حساسیت به لمس در قسمتی که کاشت مو  انجام شده است، وجود داشته باشد. در این دوره زمانی، متقاضی بایستی بسیار مراقب باشد که به فولیکول‌ها آسیبی وارد نشود. امکان دارد برای مدت حدود 15 روز در دوره بهبودی مقداری ریزش مو وجود داشته باشد. این مقدار ریزش بخشی از روند طبیعی بهبود محسوب می‌شود.

4-8 ماه: دوره رشد موهای جدید

در این مرحله، موها در قسمت مورد نظر شروع به رشد می‌کنند. رشد فعال موها در این مرحله انجام می‌شود. البته موهای رشد کرده ظریف هستند و امکان دارد در قسمت بالا و پشت سر رشد مو صورت نگیرد. ناحیه دهنده مو (donor) پس از 4 ماه به طور کامل بهبود پیدا کرده و به حالت طبیعی خود باز خواهد گشت.

8-12 ماه: دوره حداکثر رشد موها 

در طول این دوره زمانی، موها ضخیم‌تر شده و حداکثر رشد موها در این دوره قابل مشاهده است. موی جدید در حدود 75 تا 80 درصد رشد خواهد کرد. متقاضی می‌تواند پس از 8 ماه، از مدل موهای مختلف استفاده کند.

12 ماه پس از کاشت مو 

پس از پایان یک سال، نتیجه کاشت مو به طور کامل قابل مشاهده است. در طول این مدت زمان، موهای کاشته شده به طور کامل رشد کرده و طبق چرخه رشد مو به رشد خود ادامه می‌دهند. در صورتی که متقاضی از نتایج رضایت نداشته باشد، می‌تواند دوباره از روش کاشت مو استفاده کند.

اقدامات  مراقبتی پس از کاشت مو


15 روز اول پس از کاشت مو از اهمیت زیادی در ارتباط با مراقبت از مو برخوردار است. جهت دستیابی به نتیجه بلندمدت بایستی از موهای کاشته شده به دقت مراقبت شود. اقدامات مورد نیاز پس از کاشت مو شامل:

  • خودداری از بلند کردن اجسام سنگین
  • اجتناب از مصرف نوشیدنی‌های الکلی پس از کاشت مو
  • رعایت نکات توصیه شده از جانب پزشک جهت تسریع روند بهبودی
  • مصرف آنتی‌بیوتیک یا استروئیدهای تجویز شده توسط پزشک جهت جلوگیری از بروز عفونت یا خونریزی
  • عدم استفاده از محصولات حالت‌دهنده مو یا دیگر محصولات غیر ضروری برای مدت چند هفته پس از کاشت مو. مواد شیمیایی موجود در این محصولات می‌تواند بر نتیجه درمان تاثیر بگذارند.
  • متقاضی پس از مشورت با پزشک می‌تواند از ورزش‌های ملایم استفاده کند. از انجام هر گونه ورزش که نیاز به فعالیت شدید دارد بایستی خودداری شود.
  • خودداری از شنا کردن برای مدت یک تا دو ماه جهت حفاظت از پوست سر در برابر نمک، آلودگی و کلر
  • اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور خورشید بدون پوشاندن سر و موها. قرارگیری در معرض آفتاب به طور مستقیم می‌تواند باعث تعریق شده و بر بهداشت مو و پوست سر اثر منفی بگذارد.

رشد موها پس از کاشت مو به چقدر زمان نیاز دارد؟

مشاهده نتیجه کاشت مو در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر نمی‌باشد. جهت دستیابی به نتیجه نهایی کاشت مو، به 6 تا 9 ماه و در برخی از موارد نیز به 12 ماه زمان نیاز است. در طول مدت یک سال موهای جدید رشد کرده و  در نتیجه ظاهر موهای کاشته شده نیز طبیعی خواهد بود. البته افرادی که از کاشت مو به روش مستقیم (DHI) استفاده می‌کنند نسبت به افرادی که از روش‌های FUT یا FUE استفاده می‌کنند، سریع‌تر به نتیجه مورد نظر دست پیدا خواهد کرد.

چه مواردی بر نتیجه کاشت مو تاثیر می‌گذارند؟

 نتیجه نهایی کاشت مو به موارد مختلفی بستگی دارد. برخی از عواملی که در نتیجه کاشت مو موثر هستند عبارتند از:

  • نوع و جنس موهای متقاضی
  • شدت ریزش مو و میزان طاسی موهای متقاضی
  • تضاد بین رنگ مو و پوست
  • تراکم مو در ناحیه دهنده (donor)
  • خاصیت ارتجاعی پوست
  • گروه‌بندی واحدهای فولیکولی
Call Now Buttonتماس و مشاوره