راه‌های چاق شدن: روشی نوین برای افزایش وزن و رفع لاغری بیش از حد بدن

راه‌های چاق شدن

میلیون‌ها رژیم و برنامه برای لاغری و کاهش وزن وجود دارد. اما اگر فردی بخواهد که چاق شود، باید چکار کند؟ روش‌های مختلفی برای جبران لاغری بیش از حد بدن وجود دارد. افرادی که می‌خواهند بخش‌های مختلف بدن را به روشی سریع‌تر و با چربی ماندگارتری چاق کنند، می‌توانند عمل جراحی را انتخاب کنند. سلول‌های چربی در عمل تزریق چربی از بدن خود بیمار گرفته می‌شود، بنابراین تزریق چربی روشی زیست سازگار است و احتمال پس زدن یا بروز واکنش آلرژیک یا حساسیت در این عمل ایمن وجود ندارد. به علاوه چربی اضافه شده به روش تزریق چربی در مقایسه با پروتز، حس و ظاهر طبیعی‌تری دارد. همان‌طور که گفته شد تزریق چربی عملی است که چربی استخراج شده از بدن خود بیمار با هدف چاق‌تر و حجیم کردن در نقاط دیگری از بدن وی تزریق می‌شود. جایگذاری ایمپلنت نیز روشی سریع برای چاق کردن بدن است که از مزایای متعددی برخوردار است.

لاغرها بخوانند

روش‌های تزریق چربی و جراحی پروتز برای بزرگ و چاق کردن ناحیه‌های متعدد بدن کاربرد دارد. ایمپلنت در گذشته راهکار بهتری برای پیکرتراشی بخش‌های بزرگ‌تر بدن محسوب می‌شد. اما از آنجایی که امروزه جراحان پلاستیک تزریق‌های چربی بزرگتری را به جای جراحی ایمپلنت برای بزرگ و خوش فرم کردن باسن و دیگر بخش‌های بدن انجام می‌دهند، این تصور در حال تغییر است. اگر می‌خواهید بدانید که از بین تزریق چربی و ایمپلنت کدام روش برای درمان لاغری‌تان مناسب‌تر است، بهترین کار این است که به پزشک مراجعه کنید. فراموش نکنید که قبل از هر اقدامی با یک پزشک مجرب مشورت کنید.

تزریق چربی چیست؟


تزریق چربی چیست؟

 

آیا تا به حال آرزو کرده‌اید که ای کاش می‌شد، چربی اضافی جمع شده در ران، باسن یا شکم را به نقاط دیگری با چربی کمتر انتقال دهید؟ اکثر پزشکان تزریق چربی را به عنوان روشی ایمن و طبیعی به بیمارانی معرفی می‌کنند که خواستار بزرگ و خوش فرم کردن بخش‌های مختلف بدن‌شان هستند.

مزایای تزریق چربی

تزریق چربی بدن خود بیمار در نقاطی که نیاز به چاق شدن دارد، مزایای متعددی دارد که مهم‌ترین آن‌ها به شرح زیر است:

  • در این عمل از چربی بدن خود بیمار استفاده می‌شود، بنابراین خطر بروز حساسیت وجود ندارد.
  • تزریق چربی را می‌توان در کنار عمل‌های زیبایی دیگری مانند لیپوساکشن یا بزرگ کردن سینه انجام داد. با اضافه شدن این عمل‌ها به تزریق چربی هم پیکرتراشی بخش اهدا کننده چربی انجام می‌شود و هم بخش دریافت کننده چربی بزرگ می‌شود.
  • نتایج تزریق چربی کاملاً طبیعی است، چرا که صرفاً چربی از بین رفته‌ی بدن با چربی بخش دیگری از بدن جایگزین می‌شود.
  • دوران نقاهت پس از تزریق چربی بسیار کوتاه است. چنانچه تزریق چربی همراه با عمل زیبایی دیگری انجام شده باشد، دوران التیام طولانی‌تر می‌شود. دوران بهبود تزریق چربی فقط چند روز است.
  • تزریق چربی ترفندی برای چاق شدن است که در آن از مواد مصنوعی استفاده نمی‌شود. حتی استفاده از فراورده‌های مدرن جوانسازی صورت، مانند فراورده‌های حاوی هیالورونیک اسید، نیز خطر بروز حساسیت در بیماران مبتلا به آلرژی‌های متعدد را به دنبال دارد.
  • تزریق چربی نیازی به بیهوشی عمومی ندارد. نتایج این روش آنی است و ظرف چند هفته بهتر نیز می‌شود.
  • نتایج تزریق چربی ماندگاری بالایی دارد. ۸۰ ـ ۵۰ درصد چربی تزریق شده برای همیشه در بدن اکثر بیماران باقی می‌ماند.

عمل تزریق چربی برای چه افرادی مناسب است؟

هر ساله هزاران نفر عمل تزریق چربی را برای درمان لاغری خود انتخاب می‌کنند و کلینیک‌های زیبایی را با رضایت از نتیجه به دست آمده ترک می‌کنند. متقاضی ایده‌آل تزریق چربی فردی است که می‌خواهد لاغری باسن، صورت یا پشت دست‌ها را جبران کند یا این که گیجگاه‌ها و گونه‌های فرورفته، جای زخم یا فرورفتگی پوست را پر و برجسته کند.

عمل تزریق چربی برای افراد بزرگسالی در بازه سنی ۶۵ ـ ۳۰ سال مناسب است که از سلامت عمومی مناسبی برخوردار هستند و در بدن‌شان چربی کافی برای استخراج وجود دارد. کاندیدای ایده‌آل این عمل نباید به دلیل سیگار کشیدن یا ابتلا به عارضه‌های مختلف دچار مشکلات گردش خون باشد. بنابراین بهتر است متقاضیان این عمل سابقه‌ی بیماری‌ها و داروهای مصرفی فعلی خود را در جلسه مشاوره به پزشک اطلاع دهند تا مطمئن شوند که تزریق چربی راهکار مناسبی برای درمان لاغری ایشان به شمار می‌رود.

مراحل عمل تزریق چربی

پزشک چربی اضافی جمع شده در بخشی از بدن بیمار را به روش لیپوساکشن استخراج می‌کند و چربی را پس از خالص‌سازی و آماده‌سازی در بخش دیگری از بدن وی تزریق می‌کند. این عمل تحت تزریق درون وریدی داروی آرام‌بخش انجام می‌شود و می‌توان عمل‌های دیگری مانند بزرگ کردن سینه با تزریق چربی را نیز همزمان با آن انجام داد. تزریق چربی دو تا چهار ساعت طول می‌کشد. ابتدا جراح سلول‌های چربی را با سرنگ از ران، باسن یا شکم بیمار خارج می‌کند. سپس سلول‌ها را برای تزریق در چین‌های صورت، گونه‌ها، لب‌ها و دست‌ها آماده می‌کند تا تحلیل رفتن چربی این بخش‌ها در اثر گذر عمر جبران شود. سلول‌های چربی برای بزرگ کردن باسن و لیفت و برجسته کردن آن ایده‌آل هستند.

دوران بهبود

دوران نقاهت تزریق چربی دو تا سه هفته طول می‌کشد، در هر حال طول دوران بهبود به محل تزریق چربی و سن بیمار بستگی دارد. کبودی پس از تزریق چربی در صورت هفت تا ده روز استمرار دارد؛ ورم نیز ظرف سه تا چهار روز پس از تزریق به بیشترین حد خود می‌رسد، از روز هفتم تا دهم رو به کاهش می‌گذارد و بخش اعظم آن پس از سپری شدن سه هفته فروکش می‌کند. درد مربوط به تزریق چربی بسیار ناچیز است. ناحیه‌های دریافت کننده چربی به مدت ۲۱ ـ ۱۰ روز کبود است. در جلسه مشاوره از پزشک معالج خود درباره چگونگی دوران بهبود سوال کنید. پزشک فهرستی از مسکن‌ها و مکمل‌هایی را ارائه می‌دهد که باید برای کاهش ورم مصرف یا قطع شود.

جراحی ایمپلنت


جراحی ایمپلنت برای چاقی

 

ایمپلنت‌های بدن غالباً در جراحی‌های پلاستیک برای تغییر و شکل دادن به بخش‌های مختلف بدن، به ویژه باسن، قفسه سینه، ساق پا و عضله دوسر به کار برده می‌شود. ایمپلنت از ماده سیلیکونی لاستیکی محکم و نیمه جامدی تشکیل می‌شود که جلوی استخوان‌ها قرار داده می‌شود و بدن آن را جذب نمی‌کند. سازمان جهانی غذا و دارو ایمنی پروتزهای سیلیکونی را تایید کرده است. ایمپلنت‌ها در اندازه‌ها و شکل‌های مختلف و از مواد گوناگونی همچون پوست، استخوان، فلز، سرامیک یا پلاستیک تهیه می‌شود. اکثر پروتزها به صورت دائمی در بدن گذاشته می‌شود، اما در صورت لزوم می‌توان آن را با عمل جراحی خارج کرد. بنابراین اگر از نتیجه عمل رضایت نداشته باشید، می‌توانید پروتز را با انجام دادن یک عمل دیگر از بدن دربیاورید.

مزایای ایمپلنت

استفاده از ایمپلنت به عنوان راهکاری برای رفع لاغری مزایای متعددی دارد که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • یکدستی نرم‌تر پوست
  • بروز حداقل عوارض جانبی
  • کوچکتر بودن جای زخم
  • ناراحتی کمتر
  • دوران بهبود سریع‌تر
  • حس و ظاهر طبیعی‌تر
  • ارتقاء اعتماد به نفس
  • جوان‌تر شدن

انواع ایمپلنت

پرکاربردترین و محبوب‌ترین پروتزهای بدن را در این بخش معرفی می‌کنیم.

ایمپلنت باسن

جراح برشی به طول سه اینچ را در عمل ایمپلنت باسن روی خط میانی باسن ایجاد می‌کند. جراح کیسه‌ای را برای جایگذاری ایمپلنت به وجود می‌آورد و سپس ایمپلنت را از راه این برش وارد کیسه می‌کند. ایمپلنت داخل ناحیه‌ی بافت نرم عضله و چربی قرار داده می‌شود. این ناحیه بافت همبند جای زخم را برای ثابت نگهداشتن ایمپلنت تشکیل می‌دهد. بخیه‌های عمل از نوع جذبی است. ناحیه عمل برای کاهش ورم و ناراحتی پانسمان می‌شود. بیمار معمولاً دو ساعت پس از عمل مرخص می‌شود. لیفت برزیلی باسن روش دیگری برای بزرگ و برجسته کردن باسن است.

ایمپلنت ساق پا

جراح برش عمل ایمپلنت ساق پا را در چین طبیعی پشت زانو ایجاد می‌کند، سپس ایمپلنت را از راه برش وارد بدن می‌کند و در کیسه‌ی ایجاد شده قرار می‌دهد. ایمپلنت در بخش فوقانی داخلی یا خارجی پا (یا هر دو) داخل ناحیه‌ی بافت نرم عضله و چربی گذاشته می‌شود. بافت همبند جای زخمی که در این ناحیه تشکیل می‌شود، مانع از حرکت کردن ایمپلنت می‌شود.

ایمپلنت عضله دو سر و سه سر

برش مربوط به جراحی ایمپلنت عضلات دوسر یا سه سر در محل نامعلومی در بالای زیربغل ایجاد می‌شود. جراح ابتدا کیسه‌ای را برای قرارگیری ایمپلنت در ناحیه بافت نرم چربی و عضله ایجاد می‌کند، سپس ایمپلنت را از راه برش وارد کیسه می‌کند. بافت همبند جای زخم پس از جراحی در این محل تشکیل می‌شود و از جابجا شدن ایمپلنت جلوگیری می‌کند. پانسمان ناراحتی بیمار را کمتر می‌کند.

ایمپلنت سینه

محبوبیت جراحی ایمپلنت سینه نزد آقایان رو به افزایش است و مردان بسیاری برای زیباتر کردن قفسه سینه خود این عمل زیبایی را انتخاب می‌کنند. پروتز سینه آقایان از سیلیکون جامد تشکیل می‌شود و بسیار سفت‌تر از پروتز سینه زنان است. پروتز سینه در شکل‌ها و اندازه‌های مختلف تهیه می‌شود. ایمپلنت سینه آقایان به گونه‌ای طراحی می‌شود که حسی مانند عضلات طبیعی قفسه سینه مردان داشته باشد. برش جراحی معمولاً زیربغل، هاله سینه (حلقه رنگی دور نوک پستان) یا پایین سینه ایجاد می‌شود. سپس جراح کیسه‌ای را زیر عضله سینه‌ای بزرگ (ماژور) یا زیر بافت پیوندی نازکی ایجاد می‌کند که این عضله را می‌پوشاند. در مرحله بعد ایمپلنت در کیسه قرار داده می‌شود و با بخیه‌های جذبی محکم می‌شود.

مراحل جراحی ایمپلنت

عمل جایگذاری پروتز در بدن باید توسط جراح پلاستیک انجام شود. این جراحی را می‌توان در مطب، مرکز جراحی سرپایی یا بیمارستان انجام داد. زمان جراحی تقریباً دو ساعت است. این عمل عموماً با تزریق داروی آرام‌بخش و در حالتی انجام می‌شود که بیمار هوشیار و اصطلاحاً در وضعیت “twilight” قرار دارد، البته بعضی عمل‌ها تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود. ایمپلنت برای تغییر شکل و ظاهر بخش‌های مختلف بدن به کار برده می‌شود. ایمپلنت نیز مانند تاتو یا خالکوبی و پیرسینگ یا سوراخ کردن با هدف تغییر دادن بدن انجام می‌شود. البته ایمپلنت کاربرد درمانی نیز دارد و برای ترمیم استخوان و اصلاح ناهنجاری‌ها و عدم تناسب‌هایی مانند پای چنبری، جایگزینی بخش‌های از بین رفته بدن و نظارت بر عملکردهای حیاتی بدن به کار برده می‌شود.

دوران بهبود

دوران بهبود پس از جراحی ایمپلنت دو تا سه هفته است. بنابراین لازم است که حداقل دو هفته مرخصی بگیرید و این مدت را حتی‌الامکان در خانه استراحت کنید. حتی اگر بتوانید پس از دو هفته در محل کار حاضر شوید و فعالیت‌های سبک را انجام دهید، کبودی و ورم تا مدت کوتاه دیگری باقی خواهد ماند.

اگر در مورد هریک از روش های فوق برای افزایش وزن سوالی دارید در این قسمت کلیک کنید.

سوالات متداول


سوالات متداول راه های چاق شدن

هزینه تزریق چربی چقدر است؟

از آنجایی که مورد هر بیمار منحصر به فرد است، مشکل است که بتوان هزینه متوسط عمل تزریق چربی را اعلام کرد. به علاوه چون عمل تزریق چربی معمولاً در کنار عمل‌های دیگر انجام می‌شود، هزینه بیهوشی و تجهیزات آن با عمل‌های دیگر تلفیق می‌شود. هزینه کلی عمل تزریق چربی به تعداد ناحیه‌های درمان و مقدار چربی استخراج شده و تزریق شده بستگی دارد. قبل از موافقت با انجام عمل از جراح پلاستیک بخواهید که ریز هزینه‌های عمل را اعلام کند.

هزینه جراحی ایمپلنت برای درمان لاغری چقدر است؟

هزینه نهایی جراحی ایمپلنت مجموعی از هزینه‌های مربوط به بیهوشی عمومی، تجهیزات، حق‌الزحمه جراح و قیمت ایمپلنت است. هر جراحی موردی منحصر به فرد است و ایمپلنت‌های مختلفی وجود دارد. پزشک پس از تهیه طرح درمان می‌تواند مبلغ دقیق‌تری را اعلام کند.

خطرها و عوارض احتمالی تزریق چربی کدام است؟

هیچ عملی بدون خطر و عوارض نیست، هرچند عوارض تزریق چربی نادر است. از شایع‌ترین عوارض تزریق چربی می‌توان به کبودی، ورم، قرمزی، توده‌های چربی زیر پوست، ناهموار شدن بافت پوست، عفونت، آبسه، خونریزی شدید و باقی ماندن جای زخم اشاره کرد. اگر چربی در دو یا چند ناحیه تزریق شده باشد، احتمال بروز عدم تقارن وجود دارد. برای درمان عوارض از روش‌های مختلفی از تجویز داروهای خوراکی تا جراحی استفاده می‌شود. رعایت توصیه‌ها و دستورات پزشک قبل و بعد از عمل احتمال بروز عوارض را به حداقل می‌رساند. همچنین اگر می‌خواهید عملی رضایت‌بخش و ایمن داشته باشید به جراحی مراجعه کنید که در زمینه انواع عمل‌های تزریق چربی، از جمله عمل مورد نظرتان مهارت و تجربه داشته باشند.

خطرها و عوارض احتمالی جراحی ایمپلنت چیست؟

احتمال بروز عوارض در تمام عمل‌های جراحی وجود دارد. توصیه می‌کنیم که قبل از تعیین وقت جراحی ایمپلنت صادقانه درباره عوارض احتمالی این جراحی و خواسته‌های خود با پزشک معالج‌تان مشورت کنید. جلسه مشاوره فرصت مناسبی است تا جراح فهرست کاملی از توصیه‌های مربوط به آمادگی قبل از عمل و مراقبت بعد از عمل را ارائه دهد. رعایت این توصیه‌ها احتمال بروز عوارض را به حداقل می‌رساند و کمک می‌کند که بهترین نتیجه ممکن از جراحی به دست بیاید. ورم و کبودی غالباً پس از جراحی ایمپلنت مشاهده می‌شود که البته موقتی است و ظرف چند روز از بین می‌رود. احتمال باقی ماندن جای زخم (اسکار)، با توجه به الگوی ایجاد برش و نوع ایمپلنت وجود دارد. عوارض دیگر جراحی پروتز عبارت است از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • هماتوم: رگ پاره می‌شود و خون در محلی از بدن جمع می‌شود که احتمال لخته شدن آن وجود دارد.
  • سروما: جمع شدن مایع
  • آسیب عضلانی یا عصبی
  • عدم تقارن
  • جابجا شدن ایمپلنت
  • نارضایتی بیمار از نتیجه عمل

جراحی ایمپلنت ترفندی سریع و دائمی برای چاق شدن بدن است که برداشتن آن نیاز به عمل جراحی دیگری دارد.

Call Now Buttonتماس و مشاوره