راه های لاغر کردن و لیفت ساق پا بدون جراحی و با جراحی

راه های لاغر کردن و لیفت ساق پا بدون جراحی و با جراحی

داشتن ساق پاهایی با شکل و اندازه‌ی مناسب مطلوب بوده و موجب لاغرتر و جذاب‌تر نشان داده شدن پاها نیز می‌شود. زنان در مقایسه با مردان حساسیت بیشتری درباره‌ی ظاهر خود در انظار عمومی دارند. بیشتر زنان دارای ساق پاهای جذابی نبوده و از ظاهر آن خجالت می‌کشند. به همین دلیل است که اکثر زنان به دنبال راهی برای کوچک کردن ساق پای خود با روش‌های جراحی و غیرجراحی هستند. بهره بری از مزایای لاغر کردن پا و روش‌های لاغر کردن ساق پا می‌توانند به از بین بردن ظاهر حجیم و درشت ساق پا کمک کنند.

در حین مشاوره‌ی اولیه با دکتر  جمیلی، هدف رسیدن به هماهنگی کامل درباره‌ی اهداف زیبایی مورد نظر شما و قابلیت‌های حرفه‌ای وی است. توصیه می‌شود که هر گونه سوال مهم برای اتخاذ یک تصمیم آگاهانه را بپرسید.

پیش از عمل


یک جلسه مشاوره با پزشک متخصص پیش از انجام این روش توصیه می‌شود. در حین مشاوره قبل از تصمیم‌گیری نهایی، توضیحاتی به بیماران درباره‌ی کل روش ارائه می‌شود. تمام نگرانی‌ها، سوالات و پاسخ‌ها درباره‌ی این روش در طی مشاوره خصوصی مورد بحث قرار می‌گیرد. همچنین پزشک در این جلسه به انجام معاینات مختلف و ارائه‌ی توصیه‌های خاص می‌پردازد. در حین مشاوره تمام اطلاعات ضروری برای تصمیم‌گیری به شما ارائه می‌گردد.

روش جراحی و غیرجراحی لاغر کردن ساق پا


این روش‌ها و سایر گزینه‌ها باید بین شما و پزشک مورد بحث قرار بگیرد تا بهترین اقدام عملی انتخاب شود. روش‌های کوچک کردن ساق پا عبارتند از:

لاغر کردن ساق پا بدون جراحی با تزریق بوتاکس

برخی بیماران ممکن است به علت حجیم بودن ساق پا از ظاهر قسمت پایینی پای خود راضی نباشند و آرزوی پاهایی باریک‌تر را داشته باشند. این حالت می‌تواند تا حدی به علت درشت بودن و هیپرتروفی عضلات ساق پا باشد و چنین وضعیتی با تزریق بوتاکس قابل درمان است. همانطور که پیشتر گفته شد، بوتاکس و سایر داروهای مشابه تنها می‌توانند بر عضلات اثر بگذارند و نمی‌توانند در ارتباط با بزرگی ساق که به علت وجود بافت‌های چربی اضافه یا استخوان‌های برجسته است، مفید باشند.

پزشک شما را معاینه می‌کند و توصیه‌هایی درباره‌ی بهترین اقدام عملی ارائه می‌دهد. معمولاً بیماران با چربی کمتر و عضلات بزرگتر در ناحیه‌ی ساق پا بهترین کاندیدها برای لاغر کردن ساق و تغییر شکل با استفاده از بوتاکس هستند. موارد دیگر از جمله عضلات نامتقارن ساق پا و ساق‌های O شکل را نیز می‌توان تا حدی از طریق تزریق بوتاکس اصلاح نمود.

در برخی افراد حجیم بودن ساق پا عمدتاً در اثر هیپرتروفی عضلات ساق به علت ورزش است و مزایای بسیار زیاد ورزش منظم ارزشمندتر از اندکی حجیم بودن ساق‌های پا می‌باشد. در برخی دیگر از بیماران، حجیم بودن ساق پا یک خصوصیت ژنتیکی بوده و لاغر کردن آن با بوتاکس را می‌توان برای ایجاد ظاهر باریک‌تر ساق پا در نظر گرفت. در صورت وجود عضلات بزرگتر در ساق پا، میزان دوز مورد نیاز بوتاکس بیشتر است (۱۰۰ واحد یا بیشتر در هر طرف) و تزریق‌ها باید با دقت انجام گیرند تا احتمال ایجاد خلل در عملکرد طبیعی آن به حداقل برسد. در ساق‌های بسیار برجسته ممکن است جراحی جهت تغییر شکل ساق در نظر گرفته شود.

لیپوساکشن در ساق و مچ پا

هنگامی که بافت چربی اضافه در ساق پا وجود داشته باشد، ممکن است درمان‌های کاهنده‌ی چربی از جمله لیپوساکشن در نظر گرفته شوند. لیپوساکشن ساق و مچ پا روشی محبوب بین زنانی است که آرزوی داشتن پاهایی باریک و خوش‌تراش دارند. این روش بویژه برای آنهایی که مبتلا به نوعی از تورم مچ پا هستند که در آن بین ساق و مچ پا وجه تمایزی وجود دارد، ایده‌آل است. این خصوصیت در تضاد با شکل مطلوب ساق پا است که ساق‌ها به صورت تدریجی و با ظرافت به طرف مچ پا باریک شده و شکل یک بطری وارونه پیدا می‌کنند.

مزایای لیپوساکشن ساق و مچ پا

اگر پاهای شما ظاهری حجیم دارند بطوری که نمی‌توانید شلوارک، لباس‌های کوتاه، دامن و لباس شنا بپوشید، در این صورت عمل لیپوپلاستی یک گزینه‌ی با دوام است که می‌توانید در نظر بگیرید. برخی مزایای لیپوساکشن ساق و مچ پا شامل موارد زیر است:

  • حالت مخروطی قسمت پایین پا که به شکل بطری وارونه نیز معروف است.
  • مچ پای خوش‌تراش‌تر
  • کاهش چربی در مچ، ساق و زانوی پاها جهت داشتن پاهای باریک‌تر

شکل ساق پا و زانوها عمدتاً بر اساس ساختار بنیادین عضلات و استخوان‌ها تعیین می‌شود. بنابراین این بخش از بدن به آسانی از طریق روش‌های مرسوم کاهش وزن از جمله رژیم غذایی و ورزش لاغر نمی‌شود.

جراحی لاغر کردن ساق پا

برداشتن جزئی ساق پا که به آن برداشتن جزئی عضله گاستروکنمیوس نیز گفته می‌شود، فرایند برداشتن عضلات حجیم ساق پا است. این روش برای بیمارانی که به دنبال کاهش اندازه‌ی ساق پاهای خود هستند بسیار مناسب است. بطور کلی این روش فرم‌دهی دقیق عضلات ساق پا را با ارائه‌ی نتایج مطلوب برای بیمار ممکن می‌سازد.

فرایند جراحی ساق پا

در این روش در ابتدا برش کوچکی در پشت زانو ایجاد می‌شود. این برش حدود ۲ سانتی‌متر طول دارد اما بسته به شرایط بیمار ممکن است بزرگتر نیز باشد. کل روش از طریق این برش انجام می‌پذیرد. پزشکی که این عمل را انجام می‌دهد باید تخصص لازم در کنترل کامل میزان عضله‌ای که باید از این ناحیه برداشته شود را داشته باشد. با برداشتن جزئی عضله، ساق پا شکل مطلوب و خوشایندی پیدا می‌کند و عملکرد سایر عضلات نیز حفظ می‌شود. این روش تحت بی‌حسی موضعی انجام شده و دو تا سه ساعت بطول می‌انجامد. این روش اساساً بصورت سرپایی و همراه با زمان بهبودی کوتاه است.

مزایای روش لاغر کردن ساق پا از طریق جراحی

برخی از مزایای قابل توجه برداشتن جزئی عضله برای لاغر کردن ساق پا عبارتند از:

  • کاهش قابل ملاحظه در ابعاد و اندازه‌ی دور ساق پا. این کاهش تا حداکثر ۷ سانتی‌متر می‌باشد.
  • نتیجه‌ی این روش تا حد زیادی قابل پیش‌بینی است.
  • این روش صد درصد بی‌خطر بوده و خطر آسیب به اعصاب یا رگ‌ها وجود ندارد.
  • شکل عضلات ساق پا بطور موثری تغییر می‌کند.
  • احتمال شکل‌گیری مجدد ساق‌های بزرگ و حجیم پا وجود ندارد.

لاغر کردن ساق پا با روش نوروکتومی انتخابی

لاغر کردن ساق پا با نورکتومی انتخابی روشی بسیار محبوب برای کاهش حجم ساق پا است. این روش شامل استفاده از آتروفی یا لاغری کنترل شده برای کاهش اندازه‌ی ساق پا جهت ایجاد ظاهری صاف، بلند و باریک‌تر می‌باشد.

فرایند این روش

نوروکتومی انتخابی یک روش لاغر کردن ساق پا با حداقل تهاجم است که تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. در این روش یک برش کوچک در پشت زانو و بالای ساق پا ایجاد می‌شود. پزشک با استفاده از این برش دقیقآً اعصابی که باید انتخاب شوند را نگه می‌دارد. سپس با استفاده از ابزار مخصوصی رشته‌های عصبی مورد نظر را تفکیک می‌کند. در انتها رشته‌های عصبی مورد نظر توسط پزشک کوتاه می‌شوند تا بهترین شکل ممکن را به ساق پا بدهند. بیمارانی که این روش را برای لاغر کردن ساق پای خود انجام می‌دهند باید در نظر داشته باشند که نتایج حاصل از این روش تدریجی است. بهترین نتایج یا نتایج نهایی ممکن است پس از یک سال بعد از انجام این عمل مشاهده شوند. هر چند بیماران می‌توانند از دستیابی به بهترین نتایج مطمئن باشند. این روش می‌تواند موجب کاهش حدود ۳ سانتی‌متر از اندازه‌ی دور ساق پا شود.

Call Now Buttonتماس و مشاوره